Halloween Party
Zapraszamy na pełen magii, czarów i tajemnic Halloween
ze specjalnie na tą okazję przygotowanym przez szefa kuchni Tomasza menu,
krwawymi drinkami, konkursami, niespodziankami oraz muzyką na żywo,
którą zagra na gitarze
Marek Korzemski
a zaśpiewa dla Was
Weronika Jaroszewska
a całości dopełnią halloweenowy wystrój, światła, lasery i dym.
P L A N
19:00 – Przywitanie gości kieliszkiem wina musującego
19:30 – Dania serwowane
20:00 – Live Music do białego rana 😉
22:00 – I bufet ciepły
00:00 – Konkurs z nagrodami na najlepsze przebranie
00:30 – II bufet ciepły
M E N U
Dania serwowane:
- Zupa: Pikantny krem z dyni podany z pomidorami concasse.
- Danie główne: Rolada z indyka faszerowana suszonymi pomidorami, szparagami podana na sosie gorgozola z czerwonymi kluseczkami gnocchi i kalafiorem romanesco.
- Danie vege: Falafel w sosie pomidorowym z gnocchi i kalafiorem romanesco
Przystawki w stole:
- pieczone mięsa z sosem tatarskim,
- śledzie w trzech smakach,
- sałatka z grillowanym serem feta i arbuzem,
- tatar wołowy z musztardą francuską,
- roladki z tortilli faszerowane szpinakiem i łososiem.
Bufet ciepły (22:00)
- konfitowana wołowina w porach i warzywach
- udko z kaczki z sosem mango-chilli
- makaron udon ze smażonymi warzywami i kiełkami
- ryż z warzywami
- kluski śląskie z masłem
- surówka z białej kapusty marynowanej marchewki i białej rzepy
Bufet ciepły (0:30)
- bulion z kaczki z warzywami i pierożkami vonton,
- gulasz wieprzowy z kimchi i tofu
Bufet słodki
- sernik dyniowy
- musy owocowe z serkiem mascarpone
- tarta z owocami
- ciasto czekoladowe z wiśniami
Napoje: Cola, Fanta, Sprite, Soki, Woda, Kawa, Herbata
Alkohole: 0,5 litra wódki lub wino na parę
Wybrane alkohole i koktajle na barze z 30% rabatem.
Przebrania mile widziane choć niewymagane.